donderdag 28 april 2016

Onzekerheid


Onzeker, ''dat is iedereen wel eens''. De een heeft er meer last van en plast in zijn/haar broek wanneer hij/zij iets moet voorlezen in het openbaar, de ander houdt van aandacht en kent geen enkele schaamte. Ik zelf ben soms best wel onzeker en ik vind het super vervelend. Daarom ga ik in dit artikel mijn emoties los laten en het van me af proberen te schrijven.
(LET OP!: dit artikel is geschreven om 01:00)


vrijdag 22 april 2016

BLOGSALE OP DEPOP


Ik verkoop een aantal kledingstukken die ik niet zo vaak meer draag op Depop! Zie je nou iets leuks en heb je geen depop of ben je te lui om het aan te maken (kost niet zo veel tijd) dan kan je ook hieronder reageren of mij een email sturen voor meer informatie! :) 

woensdag 20 april 2016

Longboarden naar Leiden - My Day In Pictures


Vandaag ben ik samen met Maartje om 6 uur vertrokken met de fiets en longboard om de zonsopgang te bekijken en tegelijkertijd om te roadtrippen naar Leiden. In dit artikel zie je de foto's en binnenkort komt de video ook online! :) Veel kijk plezier!. xxxxx

maandag 18 april 2016

How is Life? - UPDATE



De komende maand staat bij mij in het teken van de examens, ik ben vorige week officieel begonnen met leren en ben nu bezig mijn planning voor de komende drie weken af te vinken. Leren, leren, leren. 

maandag 11 april 2016

Spray Paint - DIY


Zoals je waarschijnlijk wel aan de titel hebt kunnen zien gaat dit artikel over Spray Paint. Spray Paint is mijn nieuwe liefde op het gebied van Room Decor en DIY's. Je kunt er zooooo veel oude dingen heel tof mee restylen. Benieuwd naar wat ik allemaal met spuitbussen een make-over heb gegeven? Klik snel door!! :)

zaterdag 9 april 2016

Giordani Gold Eye Shadow Quad - REVIEW


Afgelopen woensdag avond was ik bij de Lady's night in Waddinxveen omdat ik werd gevraagd om hier te helpen. Hier waren 25 kraampjes met verschillende bedrijven/merken en toen ik van tevoren een rondje ging lopen om even te kijken wat er allemaal te doen was, kwam ik langs de Oriflame kraam. Hier viel mijn oog gelijk al op drie oogschaduw quad's die er heel mooi uit zagen. Ik heb er hiervan 1 gekocht die mij het mooiste leek en dat is deze Giordani Gold Eyeshadow Quad in de kleur Divine Brown geworden. In dit artikel vind je een review met mijn eerste indruk van dit Eyeshadow Quad. Lees snel verder!

dinsdag 5 april 2016

Enigst kind - Stom? Egoistisch? Zielig?

2012 (metro in New York)

Zoals de meeste mensen die mij kennen waarschijnlijk wel weten, ben ik enigst kind, van ouders die na mij geen kinderen meer konden krijgen, hoewel ze dat wel heel graag wilden. 
 Zelf had ik het denk ik best wel leuk gevonden om een broer of zus te hebben.
Benieuwd naar mijn ervaringen als enigst kind? Lees snel verder!

zaterdag 2 april 2016

TOETSWEEK VOORBIJ - UPDATE


FINALLY, de toetsweek is voorbij!! 
Omdat ik examen doe in Mei was deze derde toetsweek mijn laatste toetsweek en om een of andere reden dacht mijn school dat het een goed idee was om deze laatste toetsweek 2 weken te laten duren terwijl een toetsweek normaal gesproken 4 dagen duurt...