zaterdag 30 januari 2016

My Day In Pictures - Den Haag


Vandaag ben ik samen met mijn moeder gezellig een dagje naar Den Haag geweest. Benieuwd naar de foto's? Klik snel door! :)

maandag 25 januari 2016

10 Signs You're A Typical White Girl


De term 'white girls' wordt veel gebruikt op internet, maar wat maakt een meisje nou precies een White Girl (behalve het feit dat ze 'white' is (hoeft niet maar naja you get the point)). 

In dit artikel vind je 10 dingen die een 'White Girl' doet, of zou moeten doen volgens internet. Dus klik snel door en kom er achter of je een Typical White Girl bent! 

zondag 24 januari 2016

woensdag 20 januari 2016

Mask Of Magnaminty - Review


Toetsweek is over!! Yay! Nu weer back to normal en lekker artikelen schrijven! 

Toen ik vrijdagmiddag met mijn moeder in Rotterdam was heb ik bij de lush dit masker gekocht: Mask Of Magnaminty. Dit is een Gezichts-en Bodymasker die goed werkt tegen een onzuivere huid. Vandaag in dit artikel laat ik weten wat ik er so far van vind. Klik snel verder! :)

zaterdag 16 januari 2016

Volg mij op Tumblr!



Ik heb al een tijdje een Tumblr account maar ik deed er eigenlijk niets mee. Sinds kort heb ik besloten op mijn tumblr account de tekeningen, schilderijen, schetsen, foto's en andere dingen te plaatsen omdat ik het ook wel leuk vind om die ergens op te kunnen delen. Dus als je benieuwd bent, neem een kijkje! Klik ook gelijk even op de 'volgen' knop om up-to-date te blijven! :)

woensdag 13 januari 2016

Januari Sucks - UPDATE


Hoewel we net helemaal happy het nieuwe jaar in zijn gegaan en al onze goede voornemens (die we dit jaar eeecht vol gaan houden) weer op een rijtje hebben gezet, om weer een nieuwe verbeterde happy fitte gezonde lifestyle te krijgen, zit dit (bij mij) (nog) niet echt mee. Laten we zeggen dat ik in een verkouden, donker, snotterig, dipje zit en niet kan wachten tot de lente weer begint.

zondag 10 januari 2016

DANSEN VOOR KWF


Storm en ik hebben voor ons PWS (profielwerkstuk) het net even iets anders gedaan als ieder ander, onze hoofdvraag is 'Hoe organiseer je een geslaagd evenement en wat komt daar allemaal bij kijken?' en om dit uit te zoeken besloten wij om zelf een evenement te gaan organiseren. Gisteravond vond het plaats en wat was het fantastisch! Voor meer informatie over ons event klik hier.

woensdag 6 januari 2016

Zinnen Uit Liedjes


Ik luister heeeel veel verschillende muziek, van bands zoals Nickelback en Bring Me The Horizon naar John Mayer, ik heb een brede muzieksmaak. Wanneer ik muziek luister probeer ik meestal ook goed naar de tekst te luisteren, en als ik het een leuk lied vind (ken ik meestal de tekst uit mijn hoofd) is er vaak wel één zin die ik heel leuk vind. Leuk om te zingen, leuk om te horen of gewoon een mooie zin. Ik weet ook niet precies waarop ik mijn lievelingszinnen heb gebaseerd maar, nouja, ik vind het gewoon leuke zinnen. Benieuwd ? Klik snel door!