zondag 31 mei 2015

Mini shoplog Lille (Frankrijk)


Afgelopen donderdag ben ik met mijn frans klas naar Lille in Frankrijk geweest. We moesten daar verschillende spreekoefeningen doen met franse mensen (dood eng was dat). Maar als je klaar was had je ook nog wat vrije tijd in de stad. Storm en ik zijn toen even door de stad gaan lopen en ik heb een aantal dingen gekocht. Als je wilt zien wat ik gekocht heb, kijk dan snel verder!

dinsdag 26 mei 2015

Studentencharlotte




Afgelopen weekend in ons huisje in Frankrijk wees mijn tante me op dit boek, Lunch in Parijs, een liefdesverhaal met recepten. Ze vroeg of ik de Studentencharlotte wilde maken als toetje voor die avond. Eigenlijk stond er in het recept dat de charlotte minstens 12 uur in de koelkast moest maar we hebben de gok genomen om hem toch gewoon te maken. Wil je zien hoe je deze Studentencharlotte maakt en wat wij er van vonden? Lees dan snel verder!

zondag 17 mei 2015

Verjaardags Cadeaus 2015


Vorige week maandag (11 mei) was ik jarig! Ik ben 16 jaar geworden. Ik vierde mijn verjaardag gister avond met familie en vrienden en het was super gezellig! In dit artikel laat ik zien wat ik dit jaar heb gekregen, omdat ik echt nog nooit zo veel super toffe cadeaus heb gekregen. 

Lees snel verder!

PS: Ik heb niet alle cadeaus nog apart gefotografeerd omdat ik ook wat cadeaubonnen heb gekregen  (Thanks Quinty, Dijana, Barbara en Sam en Evi, en Monique Joram en Milou en Jill!) 

PPS: Het kan zijn dat sommige foto's er wat gelig uit zien. Dat komt doordat ik een gele parasol heb gebruikt om schaduw te creëren maar ik had er niet over na gedacht dat dit zo'n effect op de foto's zou hebben.. 


vrijdag 8 mei 2015

Haar geknipt!


Gisteren heb ik eindelijk mijn haar geknipt! Als je wilt weten hoe het er uit ziet en wat ik er van vind, lees dan snel verder!

dinsdag 5 mei 2015

Action Make-up


Over het algemeen staat de action er niet om bekend dat ze hele goede make-up verkopen, vooral de onbekende merken die ze verkopen zijn niet altijd om aan te raden. Maar tegenwoordig verkoopt de Action ook merk make-up wat onder andere ook bij de kruidvat verkocht wordt.

Als je wilt zien wat ik heb gekocht, lees dan verder!